SEO optimizacija

SEO jednog sajta je kao navigacija u automobilu. Ako znate gde trebate stići, zacrtaćete svoj cilj i krenuti u tom smeru. Isto tako pomoću ključnih reči mi pozicioniramo svaku stranicu vašeg sajta. Koristimo se blogovima kao klasterima sadržaja i uz pomoć njih stižemo na glavnju odrednicu. Naravno pre toga dobro istražimo konkurenciju i vidimo na koji način da vas pozicioniramo. SEO optimizaciju sajta možete posmatrati i kao strategiju koja se uvek unapređuje i razvija.

Izrada veb sajta

Kada na jednom mestu imamo analitiku, informacije o poslovanju i vašu ideju mi tome dodamo kreativnost i napravimo sajt. Naravno sajt je mnogo više od dizajna zato nudimo sve na jednom mestu. Najbitnije kod izrade sajta jeste definisati ciljnu publiku, teritoriju na kojoj će sajt raditi i samu svrhu. Nakon ovih unapred odrađenih smernica kreću radovi.

Copywriting

Dobar tekst ne samo da prodaje i pozicionira sajt, dobar copy se pamti, deli i prepričava. Kako bi imali dobro pozicioniran sajt potrebni su vam dobri tekstovi. Copywriting može služiti kao dobra podloga za SEO, u marketinške svrhe, kao opis proizvoda ili usluga… Najvažnije od svega je da dobro opisan sajt, sajt sa dobrim sadržajem jeste najbolje i rangiran.

Pisanje blogova

Blog služi kao izvor informisanja. Ako želite da obavestite ljude o svom novom proizvodu ili usluzi ne postoji bolji način no blog koji je u okviru sajta. Naravno ne zaboravite moć društvenih mreža i da blog tekst podelite na njima. Isto tako društveno odgovorni sajtovi imajku bolji rejting. Ono što smo mi iskustvom naučili jeste da blog kao osnov za pozicioniranje ključnih reči jeste zaista zakon.

Održavanje servera

Server je program ili uređaj koji pruža funkcionalnost za druge programe ili uređaje. Serveri mogu pružiti različite funkcionalnosti, često nazvane „uslugama“, poput dijeljenja inforamcija ili resursa za potrebe jednog ili više klijenata. Ono što mi vama pružamo jeste potpuna kontrola i zaštita vašeg poslovanja na internetu.

Hosting

Hosting je tip internet hostinga pomoću koga određena lica prave svoj veb sajt i održavaju ga na „mreži“. Tako da ako želite napraviti sajt kod nas dobijate sve u paketu, na ovaj način mi smo vam uštedeli vreme i novac. A vi ste dobili premium paket koji nudi sve ono što je od vitalnog značaja za rad na interentu. Od brzina učitavanja sajta pa sve do dobre internet prezentacije.

Marketing

Ako se bavite prodajom ili uslugama znate da je sve marketing. Neprevaziđen marketing i u doba interneta jeste preporuka. Međutim da bi stigli do preporuke trebate ponuditi sigurnu kupovinu, dobru uslugu i prepoznatljivost. Iz tog razloga mi za vaše potrebe kreiramo sadržaj, kreiramo mejl kampanje, nudimo sve ono što je danas pod okriljem i definicijom marketinga.

LMS platforme

LMS platforme su u periodu korona virusa postale i postaju sve popularnije. Ove platforme se mogu koristiti u svrhu edukacije ili deljenja korisnog sadržaja. Isto tako mogu se koristiti kao referenca za vaš glavni sajt ili posao. U proteklih godinu dana porast upita za LMS platforme porastao je više od 150%.

Analiza tržišta

Statistika je glavna stavka u bilo kom poslu. Ako želite da napredujete u svom poslu neizostavna je analitika. Analiza tržišta, konkurencije, ključnih reči,… Rad na internetu je zapravo prvenstveno analiza. Šta god budete želeli da napravite od sajta pa do novog proizvoda mora prvo proći analizu. Na ovaj način vi dobijate informaciju na koji način tržište reaguje na određene stvari.

Čišćenje sajtova od virusa

Virusi su računarski programi koji se bez znanja korisnika šire po računaru, istovremeno vršeći određene zadatke, od bezazlenih do veoma štetnih. Hakovan web sajt može ozbiljno ugroziti reputaciju, poziciju na pretraživačima, odbiti posetioce… usled čega Vaš posao trpi gubitke. Ukoliko se Vaš sajt zarazi, možete nam se obratiti, očistitićemo Vaš sajt i predložiti naknadne mere kako bi povećali bezbednost Vašeg sajta.

Content

Kažu da je content kralj marketinga u zadnjih par godina. Zapravo sav ujedinjenj sadržaj na internetu je postao sam po sebi content. Ako ujedinite vizual sa tekstom i dodate kreaciju dobili ste sadržaj koji ne može omanuti, a taj sadržaj je ništa drugo no content sadržaj. Content ce usklađuje sa potražnjom, novim ažuriranjima i potrebama nekog poslovanja.

Socijalne mreže

Održavanje socijalnih mreža u današnje vreme se valjda podrazumeva. Ono što možemo iz iskustva reći da nije svaki posao popularan za društšvene mreže ali da dobar vizual itakako jeste. Naravno ne zanemarite činjenicu da uvek društvene mreže možete koristiti kao promociju vašeg sadržaja, proizvoda ili kao mesto gde možete izvesti svoj link.

Grafički dizajn

Grafički dizajn od obrade artikala pa do dizajna logoa i slika za potrebe bloga i društvenih mreža. Dobar tekst privlači kupce i dobru poziciju na pretraživačima. Dobra slika privlači poglede i ume da učestvuje u prodaji više od 50%. Ako vizual uklopite u svoj sajt postajete prepoznatljivi. Od samog početka tvrdimo da kreacija i ideja grade brend koga dobar vizual i tekst unapređuju konstantno.