Mi dizajniramo i gradimo sajtove koji se izdvajaju

Esencija veb dizajna se krije u suštini. Suština je osnov svakog poslovanja. Spectrum ume da prodre u suštinu.

O NAMA
O NAMA

Šta mi
radimo?

 • 01.

  Izrada veb sajta

 • 02.

  SEO optimizacija

 • 03.

  Grafički dizajn

 • 04.

  Copywrting

 • 05.

  Analiza tržišta

Suština dizajna uvek će biti vezana za ljude i način na koji oni žive. Reč je o realnosti onoga što to čini privlačno, civilizovano, smisleno radno okruženje, a ne o modi ili o tome šta je unutra ili šta nije. Ovo nije lak posao. Budite verni svom ukusu,  jer ništa što zaista volite nikada nije van mode.
Spectrum je kompanija koja je nastala kao ideja. Dugo vremena smo radili na tržištu i sticali znanje, potrebne veštine i iskustvo. Nakon više od deset godina rada za druge kompanije rešili smo da upotrebimo naše kreativno umeće i stvorimo jednu kreativnu oazu. 
Forma prati funkciju – to je pogrešno shvaćeno. 
Forma i funkcija treba da budu jedno, spojeni u duhovnu zajednicu. 
Spectrum za svoje klijente uvek kreira nešto novo, drugačije čak i unikatno. Ne ustručavamo se da predložimo nešto novo, čak šta više konstantno predlažemo inovaciju.
Inovacija je često sposobnost da se posegne u prošlost i vrati ono što je dobro, što je lepo i ono što jeste. Zato mi želimo da svakom klijentu obezbedimo poseban tretman. Svaki posao jeste priča za sebe, takva priča zaslužuje ništa manje no unikatnost.
Ono što nas možda izdvaja od većine jeste konstantna informisantost i prisutnost. Isto tako ne bežimo od toga da i dalje učimo, usavršavamo se i stičemo nove veštine. Ne postoji na ovom svetu niko ko poznaje i zna sve ali svakako postoje oni koji vole svoj posao. Kada se ljubav i posao spoje nastaje pravo malo savršenstvo koje ne može ostati ne primećeno.

Baš iz tog razloga Spectrum nudi inovaciju koja klijentima omogućava konstantan rast i progres.