Mnogima se čini da će biti dosta promena? Šta nam to donosi ova godina? Kao prvo donosi nam mnoge promene kada je iskustvo u pitanju. Nastupile su mnoge promene, mnoga ažuriranja, a mnoga nas tek očekuju. Mi se pripremamo i pratimo najave i informacije.

Izrada veb sajta i 2022. godina

Ono što je mnogima jasno jeste da se izrada sajta oslonila na kreativnost, SEO optimizaciju i content. Dobro izrađen sajt ne znači puna ako nije dobro optimizovan. To je isto kao da imate auto koji ima loš GPS. Možete imati sajt koji je dobro SEO optimizovan ali nudi jednoličan sadržaj. To je isto kao da svaki dan živite isti dan. Možete imati dobro optimizovan sajt, sa ekstra content sadržajem ali da su vam vizuali loši. To je isto kao da gledate film čija je slika očajna.

Shvatate li poentu?
 
Morate objediniti sve u jednu kompaktnu celinu. Kada ta celina dobije formu onda ste na pravom putu.

Ponudite posetiocoma vašeg sajta nezaboravni doživljaj. Ponudite im infoormacije iz svere vašeg poslovanja koje su potkrepljene dobrim slikama. Opis artikala ili usluga mora biti takav da čovek doživi vaš sajt kao digitalni izlog.

Korisničko iskustvo u 2022. godini je u centru pažnje. Googl sada rangira vaš sajt na osnovu onoga što vi opišete. Setite se da nema više starog SEO-a, sada je mnogo teže optimizovati sajt. Mnog je više konkurenata, mnog je više pravila, mnogo više ključnih reči je u opticaju.

Tako da ako želite trajnije rešenje morate sve sakupiti u celinu. Ovo je trend koji će od 2022. godine samo dodatno da se usavršava. Vaše je da idete u tom smeru i ponudite nešto što mnogi neće želeti da odbiju.